Американският блогър похарчи повече от 1500 долара за стоки втора употреба,

...
Американският блогър похарчи повече от 1500 долара за стоки втора употреба,
Коментари Харесай

Блогър пръсна луди пари за носени дрехи и обувки на Кардашиян

Американският блогър похарчи повече от 1500 долара за артикули втора ръка, които преди този момент са принадлежали на членове на семейство Кардашиян-Дженър,  съобщава Daily Star .

Фенката на телевизионните звезди Линзор споделя, че е купила остарели облекла, обувки и аксесоари от уеб страницата Kardashian Kloset, който продава предмети от дрешника на сестрите Ким, Кортни и Клои Кардашиян , както и на Кендъл, Кайли и майка им Крис Дженър .

Сред покупките има полупрозрачен гащеризон от първокласната марка Mugler, в който Кайли Дженър се е появявала публично. В същото време полата Armature, в която Кендъл Дженър многократно се появяваше, пристигна при момичето скъсана. „ Кой продава скъсана пола за 199 $? “, стачкува тя.

Поръчката включва бежова рокля с палто Celine, оформящо облекло Spanx и нови слипове на Agent Provocateur с етикет, които преди този момент принадлежаха на бизнесмена Крис Дженър. „ Чувствам се доста необичайно да допирам гащите на Крис. Хубаво е, че са нови “, пошегува се потребителят.

През януари жената започнала да препродава върнати колета на други хора и станала милионерка. 33-годишната Ема Хамилтън споделя, че й е скучно и почнала да купува върнати колета от други хора от складовете на известни онлайн магазини като Amazon, с цел да ги продаде по-късно. Скоро дамата забелязала, че заниманието й носи положителни доходи и решила да напусне работата си в държавното управление, с цел да се концентрира върху заниманието си.

Превод " Стандарт "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР